Sandra van Signatures

Hoi! Ik ben Sandra.
Zij van Signatures.

Wist ik van jongs af aan al dat ik grafisch ging ontwerpen? En websites op maat ging maken? Nee… Ik tekende wel heel graag. Ontwierp ook hele huizen. Vond techniek interessant. Wilde architect worden. Ooit. Dat is er overigens nooit van gekomen, want ik vond scheikunde ook erg leuk en belandde uiteindelijk op de HTS-opleiding Voedingstechnologie. Ach ja, het kan raar lopen.

In 2007 sprong ik in het diepe en startte mijn eigen bedrijf. En sindsdien ben ik dagelijks bezig met iets dat ik niet meer uit mijn leven weg kan denken. Ik vind het geweldig om grafisch bezig te zijn, maar vind het net zo leuk om in de codes van een website te duiken.

Ik zet graag jouw ideeën om in iets tastbaars. Een logo, folder, website. Iets waarmee jij kunt communiceren, zowel fysiek als digitaal. Ik denk graag met je mee en doe voorstellen om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Wil je weten wat mijn ideeën zijn over die nieuwe website? Of wat er nodig is voor een eenduidige huisstijl voor je nieuwe bedrijf? Of wat ik kan betekenen in het opmaken van een brochure, folder of flyer?

Ik werk o.a. voor:

Bedrijvenkring Putten
Huisartsenpraktijk Beers & Tigchelaar
Bowling- & Partycentrum Putter Eng
Bus Natuursteen
Cindy Smal Female Coach
Culihoppen
Datascan
Dutch Eventing Stables
Eeko Camperverhuur
Autobedrijf Koster
Kuiper & Van 't Spijker Notariskantoor
Lysias Advies
Mira Saia
Rebozo
RFS Zonwering & Installatietechniek
SDC Putten
Stichting Kindcentrum Oldebroek
Soho Produce

Laten we samen een project starten
zeg hallo!