Op zoek naar een webbouwer of een grafisch ontwerper: zij van Signatures helpt graag
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,bridge-core-2.0.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Over mij

ZIJ VAN SIGNATURES

Heeft zij van Signatures als klein meisje ooit gedacht:
“Ik ga websites bouwen!” of “Ik word grafisch ontwerper!”?

Nee… Ik tekende wel heel graag. Ontwierp ook hele huizen. Vond techniek interessant. Wilde architect worden. Ooit. Dat is er overigens nooit van gekomen, want ik vond scheikunde ook erg leuk en belandde uiteindelijk op de opleiding Voedingstechnologie. Ach ja, het kan raar lopen.

Nu ben ik al tien jaar dagelijks bezig met iets wat ik niet meer uit mijn leven weg kan denken. Vind het geweldig om grafisch bezig te zijn, maar vind het net zo leuk om in de codes van een website te duiken.

Ik zet graag uw ideeën om in bijvoorbeeld een logo, huisstijl of website. Maar denk ook met u mee en doe voorstellen om tot het gewenste eindresultaat te komen.

En wat ik met roze heb? Eigenlijk heb ik daar niets mee. Of eigenlijk, ik heb er steeds meer mee. Met twee puberzonen en een voorliefde voor zwarte kleding, is roze geen kleur die in mijn huis veel voorkomt. In mijn kantoor daarentegen des te meer…

hartelijke groet,
Sandra

Dream. Believe. Do.

Signatures | Zij van Signatures

HOE IK WERK

1Elk project, groot of klein, start met een persoonlijk gesprek. Ik inventariseer uw wensen en eisen en geef advies over de mogelijkheden en help u bij het maken van keuzes. Daarna maak ik een concept- en prijsvoorstel.

2Tijdens de ontwerp en/of ontwikkelfase (afhankelijk van het betreffende project) werk ik het concept uit tot het uiteindelijke product. Uiteraard hebben we tussentijds contact en kan indien nodig bijsturing plaatsvinden.

3Pas wanneer u tevreden bent, alles is getest (bij het ontwikkelen van een website), de aangeleverde content is geplaatst of verwerkt in het product, is het tijd voor de oplevering of drukwerkbestelling.

NIEUWSGIERIG NAAR MIJ EN MIJN WERK?

Nieuwsgierig geworden? Bel, mail, tweet, facebook en we maken een afspraak
om ideeën uit te wisselen over waar u naar op zoek bent en wat ik daarin kan betekenen!