Grafisch ontwerp Putten

Als grafisch ontwerpbureau zet ik jouw ideeën om in iets tastbaars

Al sinds 2007 ben ik grafisch ontwerper. Ik werk vanuit Putten en doe alles op het gebied van ontwerpen en opmaken van drukwerk of digitale producten. Het is een creatief proces om jouw boodschap over te brengen die past bij je bedrijf en wat je wilt uitstralen. Denk aan logo’s, visitekaartjes, brochures, folders, flyers, spandoeken, rapporten en praatplaten. Maar ook digitale producten als banners, websites en digitale advertenties.

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal en eigen persoonlijkheid. Wat wil jij uitstralen? Juist informeel en trendy of zakelijk en professioneel? Je wilt je als bedrijf onderscheiden. Ik kom met frisse ideeën en werk deze uit in visuele producten. Vormgeving met gevoel voor design en details. Je hebt maar één kans bij het maken van een eerste indruk.

Mijn uitgangspunt is jouw huisstijl

Alles moet kloppen; je logo, website en alle communicatie-uitingen als brochures, rapporten of visitekaartjes. Zorg voor een huisstijl die je overal laat terugkomen. Hiermee vergroot je de herkenbaarheid van jouw merk. Je huisstijl bepaalt je uitstraling. Dit begint bij een logo. Bij het grafisch ontwerp let ik op het lettertype, regelafstand, typografie, kleuren en illustraties. Wat jij wilt communiceren als merk zet ik om naar tekst en beeld. Heb je nog geen huisstijl? Ik kan je daarbij helpen.

Grafisch ontwerp rapporten en documenten

Rapporten en documenten zijn na grafische vormgeving aantrekkelijker en leesbaarder. Met een mooie opmaak maak ik van jouw rapport of verslag een professioneel document helemaal in jouw huisstijl. Door gebruik te maken van de juiste typografie, kleuren, kaders, infographics en illustraties leest de tekst gemakkelijker. Hoofd- en bijzaken kun je hiermee beter onderscheiden. Ik zorg voor een professionele uitstraling van het verslag met een modern en creatief ontwerp. Geen standaard lay-out, maar een uniek ontwerp helemaal op maat gemaakt.

Wat kan Signatures voor je ontwerpen?

Flyers en folders
Brochures en magazines
E-books
Menukaarten
Infographics
Praatplaten
Digitale presentaties
Rapporten
Spandoeken
Visitekaartjes