Huisstijl ontwerp

Huisstijl Signatures

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Als je een nieuw bedrijf start heb je een huisstijl nodig. Het geeft namelijk weer wie je bent als bedrijf en het trekt een bepaalde doelgroep aan. Het is een visuele vertaling van je merkidentiteit. Daarom is het goed om na te denken over de juiste kleuren en stijlelementen. Met een verkeerd gekozen huisstijl geef je een onjuiste en soms zelfs een verwarrende indruk aan je doelgroep. Je spreekt de verkeerde klanten aan. Je wilt juist mensen aantrekken die bij je bedrijf passen. Heb je het idee dat jouw huisstijl niet meer past bij je bedrijf? Ik ga graag voor je aan de slag om jouw huisstijl een opfrisbeurt te geven.

Het begint bij het logo ontwerp

Het logo is het eerste wat je klant ziet. Voordat ik begin met het ontwerpen van een logo wil ik altijd eerst weten wie je bent, wat je doet en wat je belangrijk vindt. Wat wil je uitstralen met je bedrijf en hoe wil je overkomen op (nieuwe) klanten? Dat is zo belangrijk. We hebben een persoonlijk gesprek hierover. Daarnaast vraag ik of je zelf ideeën en wensen hebt over bijvoorbeeld de kleur(en) en de stijl van het lettertype. Aan de hand van dit gesprek ga ik aan de gang met een aantal concepten en zo bepaal jij welke route we gaan bewandelen tot ik het definitieve ontwerp klaar heb. Natuurlijk ontvang je hierna het logo in diverse bestandstypes, zodat je het voor allerlei drukwerk en digitaal kunt gebruiken.

Laat je huisstijl elementen overal in terugkomen

Alle huisstijl elementen als logo, kleuren, lettertypes en fotografie bepalen de uitstraling van je bedrijf. Laat je huisstijl terugkomen in al je online en offline communicatie zoals brochures, flyers, website, rapporten en visitekaartjes. Dit zorgt voor herkenbaarheid zodat mensen je merk gaan onthouden. Je onderneming herkenbaar maken en vertrouwen laten uitstralen. Daar kan ik je bij helpen. Als grafisch ontwerper maak ik logo’s met bijpassende huisstijl. Het complete plaatje!

 

Huisstijlontwerp

Huisstijlontwerp inspiratie

Weet je nog niet welke stijl of kleuren je aanspreekt? Hieronder staan een aantal huisstijlen die ik heb ontworpen voor andere bedrijven. Of kijk in mijn portfolio.

Laten we samen een project starten
zeg hallo!