Een website op maat
die past bij jouw bedrijf

Professionele website als jouw visitekaartje

Jouw website op maat laten maken? Een website is je online visitekaartje waarin je in één oogopslag ziet wie je bent en wat je doet. Om een goede indruk achter te laten wil je een website die uitstraalt waar jij voor staat in jouw stijl. Je wilt je onderscheiden van je concurrenten. Start je net als ondernemer en heb je een website nodig of is je huidige website toe aan vernieuwing. Ik maak een professionele website die past bij je wensen en jouw huisstijl.

Creatief ontwerp

Ik ontwerp jouw website met een eigen design helemaal in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of logo? Als grafisch ontwerper maak ik dit graag voor je. 

Responsive

Steeds vaker bekijken we websites vanaf onze smartphone. Het is daarom belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent dat de layout zich aanpast aan de breedte van het scherm.

Jouw website

Ik maak websites in WordPress. Het voordeel hiervan is dat je na oplevering van de website je zelf gemakkelijk foto’s of teksten kunt aanpassen. Je blijft de baas over je eigen website.

Website laten ontwerpen | Signatures
Website op maat Putten

WordPress website op maat

WordPress is een CMS systeem dat uitermate geschikt is om mooie websites mee te maken. Je hebt met dit systeem alle vrijheid om je creativiteit in los te laten. Heb je hier zelf geen tijd voor of mis je de expertise, laat mij dit dan voor je doen. Ik ontwerp een prachtige website die past bij jouw doelgroep, wensen en uitstraling van je bedrijf. Een gebruiksvriendelijke website waarbij jouw bezoekers gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden en natuurlijk een site die responsive is. Het zou zonde zijn als op de smartphone de koppen niet goed leesbaar zijn of de plaatjes voor de helft worden weergegeven. Omdat de website in WordPress wordt gemaakt kun je na het ontwerp zelf je website beheren en bijhouden, foto’s toevoegen, blogs schrijven of extra pagina’s aanmaken.

Jouw webshop laten maken door Signatures

Een webshop is te vergelijken met een fysieke winkel. Je etaleert je producten, biedt service en garantie en je wilt de juiste sfeer. Belangrijk is een aantrekkelijke gebruiksvriendelijke website met een duidelijke huisstijl. Je wilt bezoekers naar je site halen, maar je wilt deze bezoekers ook behouden en verleiden tot de koop van jouw producten. Ik ontwerp webshops met de juiste uitstraling en design die helemaal past bij jouw bedrijf. De webshop is responsive, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Website onderhoud blijft belangrijk

Nadat je nieuwe website live is, wil dat niet zeggen dat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Het is belangrijk om je website goed te onderhouden en updates te doen. Niet alleen aan de achterkant (met alle updates), maar ook aan de voorkant. Houd je website levend. En dat kan ik voor je doen.

Laten we samen een project starten
zeg hallo!