Theaterbrochure Theater Stroud

Wat ontzettend leuk om in mijn vrijwilligersfunctie als bestuurslid PR & Marketing van Theater Stroud de theaterbrochure voor het nieuwe seizoen te mogen vormgeven. Ik word sowieso altijd blij van theaterbrochures en nu helemaal!

Bekijk

Informatieboekje Kinderopvang BijdeHandjes

Om (nieuwe) ouders te informeren over het beleid, praktische zaken en meer kreeg ik de opdracht om een informatieboekje vorm te geven. Sfeer- en liefdevolle foto’s en de kleuren van de huisstijl maakten het geheel compleet.

Bekijk

Website I&S Vastgoed

In samenwerking met ZieZo! heb ik deze website voor I&S Vastgoed gerealiseerd. Na diverse afspraken werd duidelijk waar de focus op moest liggen en waarop juist niet, in welke stijl het geheel vormgegeven moest worden en hoe de routing moest worden. Een mooi eindresultaat.

Bekijk

Menu IJstijd IJssalons

Elke winter, wanneer de ijssalons nog gesloten zijn, wordt er alweer nagedacht over de wijzigingen in het menu. En vervolgens mag ik deze vormgeven. Net alsof het een tijdschrift is. Je krijgt er gewoon trek van!

Bekijk

Website Huisman

Een duidelijke en overzichtelijke website die de manier van werken én de eindresultaten van de door hun ontworpen en aangelegde tuinen goed weergeeft. Dat was de wens van Herman en Mirjam Huisman. Door een ‘one page’ website te realiseren is aan deze wens voldaan.

Bekijk

Presentatiegids SDC Putten

Voor voetbalclub SDC Putten heb ik inmiddels drie keer de jaarlijkse presentatiegids mogen vormgeven. Aan de hand van aangeleverde teksten, foto’s en natuurlijk het speelschema van het eerste team en daarnaast ook advertenties vul ik dit glossy magazine van ruim 90 pagina’s.

Bekijk

Website Culihoppen

Culihoppen is zoals de naam al doet vermoeden een culinair feestje. Evenementen die worden georganiseerd in diverse plaatsen om van restaurant naar restaurant te hoppen en daar de heerlijkste hapjes geserveerd te krijgen. Voor de website was het van belang dat er een duidelijke agenda en eenvoudige kaartverkoop geïntegreerd konden worden.

Bekijk

CONTACT

Laten we een project samen starten!

MIJN LOCATIE

Bilderdijkstraat 65
3881 WC Putten

BEL ME

0341 26 53 00
06 12 758 708

STUUR ME EEN BERICHT

sandra@signatures.nl

Meer weten of wat ik voor jou kan betekenen? Meer weten over hoe ik werk en wat ik allemaal precies doe? Neem contact met me op!

Verzenden