Huisstijl laten ontwerpen in Putten

Logo’s en huisstijlen

Is je bedrijf gevestigd in Putten? Dan kies je het liefst voor een grafisch ontwerper bij jou in de buurt. Signatures is gevestigd in Putten en ik ontwerp logo’s en huisstijlen. Een goed logo is uniek, tijdloos en passend bij het merk. Om een logo te kunnen ontwerpen moet ik meer over je bedrijf weten. We gaan samen zitten om je wensen in kaart te brengen en te kijken naar wat past bij jouw bedrijf en wat je wilt uitstralen. Bij het ontwerpen van een logo kun je kiezen voor alleen woorden of kies voor een combinatie met een beeldmerk. Ik kijk vervolgens welke lettertypes en kleuren hierbij passen. Een goed ontworpen logo draagt bij aan het vergroten van je naamsbekendheid. Daarom is het goed om na te denken over wat je wilt uitstralen en welke doelgroep je wilt aantrekken. Wil je een logo laten ontwerpen dat klopt? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Huisstijl laten ontwerpen Putten

Het logo is een onderdeel van je huisstijl. Je huisstijl voer je consistent door in al je offline en online communicatie. Je laat overal je logo, kleuren en lettertype in terugkomen. Denk aan je website, visitekaartje, rapporten of flyers. Hiermee onderscheid je je van je concurrenten. Een huisstijl zorgt voor herkenning en maakt het je doelgroep makkelijker om jouw merk te herinneren. Ik ontwerp een huisstijl die past bij de identiteit van jouw bedrijf.

Huisstijlhandboek

Jouw huisstijl wordt vastgelegd in een huisstijlhandboek. Hierin staat welke kleuren, lettertype en vormen je gebruikt in al je communicatie-uitingen. Het is een handleiding voor het juist toepassen van jouw stijl. Je zorgt er hiermee voor dat je huisstijl consistent wordt doorgevoerd. Dit is belangrijk om het beeld en de uitstraling van je bedrijf te versterken.

Voorbeelden van mijn huisstijlontwerpen

Hieronder staan een aantal huisstijlen die ik heb ontworpen voor andere bedrijven. Of kijk in mijn portfolio.

Laten we samen een project starten
zeg hallo!