Praatplaten en infographics | blog | Signatures

Praatplaten en infographics, de kracht ervan

Praatplaten en infographics zijn ideaal om complexe informatie te visualiseren. Juist de combinatie van tekst en beeld brengen jouw verhaal, gedachtes en ideeën op een creatieve wijze tot leven.

Blog website ontwerp en dan de teksten | Signatures

Website ontwerp: Hoe zit het dan met de teksten?

Bij een website ontwerp, denken we meestal aan visuele elementen zoals kleuren, afbeeldingen en lay-out. Maar hoe zit het eigenlijk met de teksten op de website?

Website laten maken

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf. Maar wat zegt dat nu eigenlijk? Met een huisstijl presenteer je jouw gehele bedrijf in kleuren, vormen en lettertypes. 

Website laten maken

Hoe kies ik een goede domeinnaam?

Als bedrijf is het onmisbaar om een website te hebben. Het is je belangrijkste online marketingtool waarin je in één opslag ziet wie je bent, wat je doet en waarin jij je onderscheidt van je concurrenten.

Website laten maken

Jouw huisstijl doorvoeren in rapporten, whitepapers en e-books

Een goede huisstijl laat zien wie je bent en wat je doet. Een huisstijl bestaat o.a. uit kleuren, lettertypes en iconen. Door deze consistent door te voeren zet je een sterk en herkenbaar merk neer.

Website laten maken

Website laten ontwerpen

Je hebt een nieuw bedrijf en wilt je website laten ontwerpen of je hebt al een website en deze is echt toe aan vernieuwing. Hoe gaat het dan in zijn werk?

Wat is het verschil tussen een flyer, folder en brochure?

De meeste mensen weten wel wat het verschil is tussen een flyer en brochure, maar als je ze vraagt wat het verschil is tussen een flyer en folder hoor je vaak “Dat is toch hetzelfde?”.

Dubbelinterview in Harderwijk Magazine

‘Met een paar woorden een vertaalslag maken’. Ja, dat doen zowel Astrid Mast van Succes Trek Je Aan als ik. Op een heel ander gebied natuurlijk, maar beiden zijn we met vormgeving bezig.

Bedrijfslogo ontwerpen dat past bij je huisstijl

Waarom een bedrijfslogo ontwerpen dat past bij je huisstijl? Je huisstijl bestaat uit kleuren, lettertypes en vormen die passen bij je bedrijf en je doelgroep. Deze wil je terug laten komen in je logo.

Logo en huisstijl laten ontwerpen voor je nieuwe bedrijf

Nog even en het nieuwe jaar begint. Een jaar vol nieuwe kansen en voor jou een spannende nieuwe stap. Je eigen bedrijf starten!

Signatures | grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal en eigen persoonlijkheid. Je wilt je als bedrijf onderscheiden. Ik kom met frisse ideeën en werk deze uit in visuele producten.

Signatures | website op maat

Website op maat

Jouw website op maat laten maken? Een website is je online visitekaartje waarin je in één oogopslag ziet wie je bent en wat je doet.

Signatures | huisstijlontwerp

Website op maat

Als je een nieuw bedrijf start heb je een huisstijl nodig. Het geeft namelijk weer wie je bent als bedrijf en het trekt een bepaalde doelgroep aan. Het is een visuele vertaling van je merkidentiteit.